Sommardag!



Mysig dag har edt varit idag :) det har varit som en sommardag :) vi har varit ute hela dagen :) Meya har lekt med alexander :) och vi har fikat och busat :)
Sen så har hon sovit å sen kom gammelmormor å gammelmorfar och senare christer :) så grillade jag å vi åt skitgod mat :) , nu har vi precis kommit in Igen :) haha vi ska fika :)

Tyvärr så när jag var inne i duschen så skulle mamma "passa" meya :) de gick ju inte så bra... hon satt å ritade i köket.. å efter en stund så kommer hon till mormor å säger, oj mormor jag hr klippt din tröja, då har hon hittat saxen å klippt i mormors finaste tröja..! Tråkigt, men sånt som händer om man inte är en nog bra barnvakt ;) HAHA

Jag älskar dig! <3


Saknar min älskling :) och imorgon fyller jag år :)

Idag...

har jag varit på blomsterlandet och på ica maxi me mamma, såklart körde mamma rally med vagnen å tappade ut blomman mitt på vägen :P hahah å sen åkte vi hem å lekte, och mormor å morfar kom å hämtade en kruka med blommor som dom skulle åka ut å sätta på brors grav!<3 sen gjorde vi ss klar och åkte till Felix som hade kalas, men han fyllde den 21.a :) Grattis min lilla älskling du har blivit så stor :) Aprilia, gogumman, du är bäst! <3 Felix&Aprilia... mina ögonstenar! <3 sen har jag varit på vårmässan me mamma å älsklinegn å Meya :) sen åte vi hem...Fyller år om 2 dagar :DSaknar min lilla plupp Felix :) som Fyller 5 år på lördag :) Grattiis ;) Jossan kommer me Paket ;)

En Mysig dag!

Älskligen lekte ute i sanden :) hon åt även 5 bullar som mormor bakat idag :)




Idag har vi varit ute i solen och lekt:) Och när vi kom hem hade mormor bakat bullar som meya tyckte var jättegoda för hon åt 5 stycken, och vill ha mer, men de var slut i den påsen då ;) tur :P Idag har jag varit på skolan... inte gjort så värst mycket sen gick jag jag frugan på stan :) Köpte en ny BH å nya trosor 99kr :) sparade 80kr ;) bra!

Godmorgon :)

Nu sitter jag på skolan med Theres, vi har nyss haft människan socialt å kulturellt å började läsa om rasism :/ Nu väntar vi bara på naturen som börjar 10:10 så slutar vi 11:20 sen ska vi hem å fixa klart vårt bildspel tills redovisningen imorgon :) kanske skriver senare hur de gick , ikväll ska jag och Meya till Älsklingen :)

Hej

Nu har jag fixat mig en blogg :) och jag hoppas att jag ska hinna skriva liite nu och då :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0